Aktiviteter 2022

Guldtackegalan 2022

Härmed inbjudes du/Ni till statisternas egna Guldtackegala!

Plats: Parmmätargatan 3, Kungsholmen Tid: 7 maj kl 18.00.

Medlemspris endast 545 kr, betalar du innan 10 april är priset 495 kr. Icke medlemmar betalar 545 kr innan 10 april därefter 595 kr. Medlemmar utanför 08 området betala 395 kr innan 10 april därefter ordinarie pris. Betala genom SWISH 0735402963 Josephine Ekstrand.

Efter betalningen mejlar du ditt namn, om du är medlem eller ej samt vad du vill dricka till pernilla.fexdal@ownit.nu Märk med: Anmälan gala. Priset är inklusive en stor härlig buffé, vin eller öl eller mineralvatten, lokal samt underhållning. Dogge är redan klar och flera artister är på gång.
Vill du uppträda, hjälpa till, skänka lotterivinster eller betala på annat sätt tommie.hansson@statistforeningen.se Välkomna!

Årsmöte kl 17.00 innan Galan. Kallelse och handlingar kommer senare.

Missa inte att nominera 2021 års bästa statistansvarige och bolag.

Statister nominera 2021 års bästa statistansvarige och produktionsbolag

Nu är det dags att nominera den bästa statistansvarige och det bästa och även det minst populära produktionsbolaget för det gångna året 2021. Utan statister ingen film! Sedan 2004 och i samband med den årliga Guldtackegalan har Statistföreningen delat ut Guldtackan till årets bästa kvinnliga, manliga och barn/ungdoms statister. Utöver dessa delas det ut följande priser för ovanstående nomineringar: Filmburken, en guldfärgad filmburk till det populäraste produktionsbolaget, den mest populära statistansvarige får en Guldmegafon och det minst populära bolaget får en porslins sko med en kaktus i.

Nominera på nedanstående tre (3) valfria kategorier.
1. Årets bästa statistansvarige 2021
2. Årets bästa produktionsbolag 2021
3. Årets minst populära produktionsbolag 2021

REGLER FÖR EN GODKÄND NOMINERING
En motivation vilken innefattar minst tio (10) ord.

Obligatorisk!
Vid nominering ange:
- Din E-post
- Ditt namn
- Kategori
- Vem eller vilka nominerar du?
- De nominerades kontaktuppgifter
- Mejla Era nomineringar till: info@statistforeningen.se. Märk med: 2021

Nomineringen pågår till och med 7 april 2022 och därefter utser Statistföreningens nomineringsgrupp årets vinnare på Guldtackegalan 7 maj 2022.

Tack för Era nomineringar!

Tidigare Aktiviteter

Guldtackegalan 2021
Sveriges statister hade sin gala Guldtackegalan på Folkets Hus i Bagarmossen Stockholm 9 oktober. Det var en dubbelgala då 2020 års gala fick ställas in. Nu blev det 16 och 17 gången som galan hölls. På galan som anordnades av Statistföreningen delades det ut Guldtackan till årets bästa statister i kategorin barn/ungdom, kvinnliga samt manliga statist. Det är produktionsbolagen som nominerat statisterna. Statistansvariga och bolag prisades också.

Bästa ungdomsstatist 2019
Mio Adermark Stockholm