Guldbaggegalan 28/1 2019

Rapportering från Sveriges största filmfest

Hej statister

Ett trettiotal medlemmar hade i år möjligheten att närvara både på själva galan, Viewing Party och efterfesten med biljetter via Statistföreningen.

Det känns extra roligt att vi i år fick möjligheten till såpass många biljetter för våra medlemmar.

Årets gala hölls liksom tidigare år på Cirkus i Stockholm och programledare för den TV-sända galan var Emma Molin.

Som vanligt blev det uppställning på scenen för alla pristagare efter galans slut.

När kommer statisterna att officiellt bli inbjudna till Röda Mattan? Det är bästa att öva i förtid tycker Ulf Ström, Monia Hagberg och Kent Dahlgren.

Operakällaren och ett gäng glada statister på efterfest.

Yvonne Lombard fick välförtjänt årets Hedersbagge

Musik och mingel på efterfesten var utspritt på flera våningar vilket minskade något på trängseln

Kristian Broberg såg till att det svängde från scenen på efterfesten. Vilken sångare!